Media & Marketing Blog

Нова адреса во виртуелниот простор

Неодамна во виртуелниот простор (“над или под” Македонија) се регистрираше нова адреса која заслужува посета. sekojden.com.mk е нов on-line дневен весник кој во целост ги користи предностите на on-line новинарството и самата динамичност на интернет мрежата. Доколку денот го започнувате пред монитор претпоставувам дека ова за вас е добра вест

4 коментари на “Нова адреса во виртуелниот простор”

  1. Anonymous

    „…во целост ги користи предностите на on-line новинарството и самата динамичност на интернет мрежата“

    Се повеќе ми е криво што не сум студент по комуникации…

Коментарите се затворени.