Media & Marketing Blog

Уметник-блогер објавен во Утрински Весник

Македонските политичари вратени во минатото од досетливи блогери

Ова е наднасловот кој денес се појави на 4-та страница на Утрински Весник.

“Македонски политичари загубени во минатото” е темата која ја обработува непознатиот уметник-блогер. Интернет-страницата Он-нет деновиве им ја понуди оваа, според нивни зборови, “прилично актуелна тема” на своите читатели.

Навистина е убаво кога ќе се забележи дека и останатите медиуми и целата јавност полека но сигурно ја запознаваат големината и потенцијалот на македонската блогосфера и воопшто на блоговите како медиум.

Оригиналниот пост на Александар, автор или сопственик (како сакате) на блогот Galli погледнете го тука: ВРЕМЕНСКА МАШИНА

Извор: Утрински Весник, Он.нет, Galli

Technorati Tags: , , , , .

3 коментари на “Уметник-блогер објавен во Утрински Весник”

  1. PIPER

    TURI MU TAKVOOTO…SAMO TREBA RIKAJNJE "STORM" I AUT……

    • Theresa

      “Jesus Cai8lng&#l221; literally changed my life. I really became aware of God’s omnipresence in my life. I have a panic disorder. And now when I feel it rising up, I can remind myself that Jesus is there and He knows the solution to whatever is triggering the panic. I instantly become calmer.

Коментарите се затворени.