Media & Marketing Blog

Резултати: Истражување за интернет трговија

Ветено, сторено. Убаво поминавме денес, имаше итересна дискусија и прашања. Еве ги слајдовите… коментари секако се добредојдени :)

Автор: Дарко Булдиоски

Дарко Булдиоски Дарко Булдиоски е ко-основач на NewMediaMK - Интернет маркетинг агенција и NewMediaCenter. Активно започна да работи во полето на новите медиуми пред 7 години како блогер, продолжи како предавач, консултат и тренер. Дарко слуша тешка музика и се труди почесто да игра баскет.

2 коментари на “Резултати: Истражување за интернет трговија”

Leave a Reply

Твојата email адреса нема да биде објавена.