Media & Marketing Blog

Social Media Day – програма и логистика

fb-cover

Не знам дали заради тоа што е прв пат навечер да организиараме #SMDayMK или дека има базен, ама едвај чекам да дојде петок. Нам ни изгледа дека сме и скоро спремни. Џабест веќе се подготвуваат за нивниот дел со #ФотоНаНеделата а Фрагмент Комуникации и DJ Shurbe ги договоривме за 2 минути.

Програмата и официјално е затворена. Ќе изгледа вака некако:

 

20.00 – Почеток, доаѓање, собирање, запознавање… се во едно.

20.30 – Формален (официјален) дел со презентации

  •  #ФотоНаНеделатаДушан Марковиќ (@elektropionir76)
  • #ЛетовоСакам на Social Media Day – Александра Коложег (@Kolozheg) и Бојана Трајковска
  • Никој нема да ти каже фала, направи го тоа за себе! – Јована Тозија (@jovanatozija)
  • Reddit – Првата страна на Интернетот – два пениса мислат повеќе од еден – Виктор Арсовски (@ViksaaSkool) и Ѕвонко Плавевски (@Giotto_mkd)

21.45 – Неформален дел со DJ Shurbe

 

За сите кои прашуваа или кои не се сигурни да појасниме: за овој настан не е потребна претходна регистрација нити плаќање. Настанот е отворен за сите Social Media ентузијасти, професионалци, аматери и зависници.

Комплексот базен Ирина се наоѓа во населбата Припор, помалку од 1 км од последна 24ка во Кисела Вода. Влезот е веднаш спроти хотел Најс кој доаѓа од десна страна. Значи нашата локација е лево, веројатно ќе имаме и ознака :). Паркинг има под самиот комплекс, но ако е тој полн (мал е) може да се користи и паркингот на хотелот Најс. Има мапи подолу.

Просторот за потребите на Social Media Day го имаме до 01:00 часот. Со тоа што после 12:00 ќе мора да ја стишиме музиката (населено место е). Пијачки си плаќа секој сам. Базенот ќе мора може да се користи!

11167979_837739662969985_4744900869658657065_n

Доколку имате прашања или сугестии, слободно пишете тука, или пингајте не на Твитер: @NewMediaMK или @darko156 или @natalija. Се гледаме во петок.

2 коментари на “Social Media Day – програма и логистика”

  1. Wholesale Authentic Jerseys Free Shipping From China Best Shop

    Property value trapped famous sports athletesJanuary 26 am, the State General Administration to Sport Swimming Management Hospital discount nhl hockey jerseys held a news briefing, it was subsequently camo hockey jerseys announced that due to a couple recent Tian Liang, in violation of the specifications of the General Administration off Sport and team discipline team rules, he will not be the national diving team a marriage between the adjustment back to Shaanxi staff also this morning, table t

  2. Gorras ventas marca

    On this occasion,Zapatos Prada hombre, massage strokes go against the grain for this muscles. Massage therapists in Largo also use fingers,zapatos new balance nuevos, elbows and forearms with their excess weight in order to use pressure and search hard for the deep layers of muscle mass. By working toward an objective in conjunction with a purpose, you should feel alive and prepared for anything.All the above factors has got a profoundly positive effect on living and are usually more appropriate

Коментарите се затворени.