Media & Marketing Blog

Анкета 2

Анкетиве не ми изгледаат како лоша идеја. Па затоа еве десно и една моја. Доколку имате некое прашање на ум а мислите дека би било интересно да се постави, слободно кажете.

4 коментари на “Анкета 2”

 1. oFFchar

  Ја да те скинам 🙂

  И така – и така..

  Добра ти е оваа анкета, инаку предлог: дали ги читате редовно македонските блогови?

 2. Darko156

  Ова ќе биде следно прашање само ми треба помош. Што милите колку втеме би било ОК да стои секоја анкета на виделина? Една две недели, неколку дена?
  Сакам совет 🙂

 3. dexter

  Добра анкета 😉

  Darko156 што велиш колку треба да стои анкетата, јас мислам дека треба да стои две недели за да се соберат повеќе гласови.

 4. moby

  ako stoi nekoj den moze da se sluchi da ispadne deka 75% od lugjeto citaat vest(3 glasa)
  a 25% vreme(1 glas)

  svakjash? 🙂

Коментарите се затворени.