Се согласувам со тебе за весникот Вест. Премногу шоубиз, голи жени и остало за да биде интересно. На главна страна што напраел Бранко, што напраел Бучко, ги виделе таму-ваму и цело време тоа. Ја ипак мислам дека Дневник е најдобар.