Media & Marketing Blog

Реновирање

Еве како што гледате се вратив, и пред да почнам редовно да постирам направив темелни промени во изгледот на овој блог. Во план имам уште некој мали дополнувања, но за тоа во некоја следна прилика. Ова е само да се пријавам дека сум пак активен во МБЗ (македонската блог заедница)

2 коментари на “Реновирање”

  1. moonwatcher

    Гледам дека го имаш истиот проблем со темплејтот како кај мене (најверојатно дека е истиот код). Се работи за тоа што кога се влегува во коментари на сајдбарот не се појавуваат архивите или во твојот случај „Историја“. Не дека е некој голем проблем ама не изгледа убаво.
    Поправи го тоа на тој начин што во кодот тргни ги таговите „MainOrArchivePage“ и „/MainOrArchivePage“ од делот што се однесува на архивите. Само прво провери како работи да не се заебе нешто после јас да сум крив :).
    Ај поздрав.

Коментарите се затворени.