Да се продадов за 10 Гигабајти 🙂

Вистината е – текстот е „тргнат“ за доработка и (евентуално) објавување на друг медиум… Простете за забуната, уште еднаш ќе напишам соопштение – заради непознати причини не можам да објавам прилог со ист ИД број.