Search results for ‘gary’

Раскажи приказна – Gary Vaynerchuk

Gary е еден од оние кои можам да ги слушам по 100 пати секој ден, како ми го раскажуваат истото и пак да го премотам назад уште еднаш и уште еднаш и уште еднаш. И видеово подолу во постов го преслушав 4 и пол пати од вчера до денес и…

Read article

Hitit.digital прво па машко. Одличен настан за AdWords и Analytics

Целата конференција hitit.digital посветена на Google Adwords и Analytics беше повеќе од одлична. Одлични говорници, програма и дружење.

Read article

#ЗаЧитање #01

Од мноштовото текстови прочитани иминтиов период, издвоениве не смееш да ги пропуштиш.

Read article

Како да креирате момент вреден за споделување?

Моменти за споделување се наменски креирани ситуации и содржини со цел предизвикување споделување од страна на оние кои учествуваат.

Read article

LeWeb – видеа кои не смеете да не ги гледате

Пет видеа од LeWeb 2013 кои не смеете да ги пропуштите. Gary Vaynerchuk, Travis Kalanick, Hugo Barra, Tony Fadell, Carmine Gallo.

Read article

LeWeb 2013 – видео осврт на вториот ден

Неспоредливо подобар од првиот ден. Еве го краткиот видео осврт на вториот ден на LeWeb.

Read article

LeWeb 2013 – што не очекува следните 10 години

Оваа година LeWeb слави 10 години и по тој повод темата на настанот е: следните 10 години.

Read article

Ramon de Leon човекот кој не продава пици

Ramon de Leon, човекот на Domino Pizza, пријатно ме изненади со својот и стил на презентација. Неговата приказна е одлична, уште поимпресивна е енергијата со која настапува и ја сподели приказната со присутните. Погледнете го видеото.

Read article

Кого ангажирате да се грижи за вашиот бренд на социјалните медиуми?

Прашање е дали констатацијава на Гери важи и за МК? Кој и со кое знаење во МК се грижи за т.н. social media engagement? И секако според тебе кој би требало да се грижи?

Read article

LeWeb10 – за содржината

Само нешто повеќе од два дена траеше овој настан а навистина ми претставувуа предизвик да пишам сумарен пост со моите лични впечатоци. Предизвикот е голем заради опасноста да не се испушти нешто важно или да не се нападане нешто што не сум ни дораснат да го коментирам. Па некаде помеѓу…

Read article