Posts from the ‘Social Media’ category

Раскажи приказна – Gary Vaynerchuk

Gary е еден од оние кои можам да ги слушам по 100 пати секој ден, како ми го раскажуваат истото и пак да го премотам назад…

Read article

Ова е мојот обид да ве убедам дека вашиот бренд мора да се појави на Instagram

Постојат најмалку 3 причини зошто не смеете да го игнорирате Instagram, и треба да се погрижите вашиот бренд да биде соодветноприсуте таму.

Read article

Селфи – креирање на својот лик и идентитет пред другите

Се вгради во нашата современа (дигитална) култура и веројатно нема намера да замине. Еве краток осврт и доволно линкови на темата.

Read article

Кога selfie-то ќе добие поинаква вредност

Ellen DeGeneres направи selfie кое ќе влезе во историјата. Го твитна, и направи историја за Твитер, за Оскари и секако за целата филозoфија на selfie-то како…

Read article

Spark.me настан кој не се пропуштa!

Мојата искрена препорака да се регистрирате на настанов за 50 евра и да си поминете одлично во Будва во јуни.

Read article

ПР-от е мртов. Да живее онлајн ПР-от!

Овој текст е преземен од HomePage.rs од Милоје Секулиќ. Текстот ги разгледува промените кои се случуват во светот на (онлајн) комуникациите.

Read article

Како да креирате момент вреден за споделување?

Моменти за споделување се наменски креирани ситуации и содржини со цел предизвикување споделување од страна на оние кои учествуваат.

Read article

Nissan – The Briefcase

Одлична интегрирана кампања на Nissan. Механиката е веќе видена, ама егзекуцијата на Nissan многу ми се допадна.

Read article

2013-та на социјалните медиуми

Steven Van Belleghem во едно видео ги прикажа најважните моменти кои беа актуелни на социјалните медиуми ширум светот во 2013 година.

Read article

Добро. А зошто споделуваме?

Не треба да дозволиме технологијата да не прави полоши луѓе… напротив. Не заборавај следниот пат кога ќе споделуваш: #СподелиДобрина

Read article