Posts from the ‘Social Media’ category

LeWeb 2013 – што не очекува следните 10 години

Оваа година LeWeb слави 10 години и по тој повод темата на настанот е: следните 10 години.

Read article

Coca-Cola ќе го гради капацитетот за огласување на регионалните блогови

Да се заработува од блог е возможно, Coca-Cola во регионов отвара нови можности кои се пракса низ светов подолго време. Јас сум спонзориран блогер.

Read article

EmbedSocial – македонска платформа за виџети

Платформата за виџети Embed Social веќе зборуваат големи и познати сајтови, ние си позборуваме со Катерина Стојановска, најзаслужниот член на тимот на im.mk за „раѓањето“ на овој нов проект

Read article

Одиме на планина – Блогоманија ’13

Конференција на која ако сте активни во полето на новите медиуми мора да присуствувате. 29 ноември до 1 декември, Копаоник, Србија

Read article

Лотус Ф1 – и кога боли треба да се комуницира…

Отвореноста на Лотус Ф1 им донесе голем број позитивни коментари и многу нови лојални фанови.

Read article

Виралните содржини можат да бидат употребени и за корисни цели, нели?

Треба да се подвлече дека исмевањето има и своја друга страна, онаа на која јавното исмевање не само што не ѝ е смешно, туку и ѝ претставува лична траума.

Read article

Зошто Антиќ е подготвен за NBA!

Конечно имаме познати личности кои преку користењето на социјалните медиуми ја менуваат улогата на „останатите” етаблирани медиуми.

Read article

9 типа на Facebook корисницни

Пресек на типот на корисници на Facebook е особено важен кога сакате професионално да бидете активн таму.

Read article

140 твита за 140 #ќебапи

5 твитерџии, 140 ќебапи и 140 твита. Предизвикот беше прифатен и остварен.

Read article

Е-бонтон – мој краток избор

Кои се твоите правила по кој се однесуваш на нет? Ги гњавиш другите за тоа како се однесуваат на нет?

Read article