Бриќетна нека ни е

Многу постови, многу коментари, многу посети, многу линкови, многу реклами, многу пари, многу успеси, многу објави, многу полемики, многу новоси, многу информации, многу пријатели, многу блогери, многу непријатели, многу револуции, многу писатели, многу колумни, многу песни, многу вести, многу тастатури, многу интернет, многу слики, многу кликови, многу работа, многу среќа, многу задравје, многу љубов, многу музика, многу филмови, многу претстави

МНОГУ СРЕЌНА 2006

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Бриќетна нека ни е

  1. Shepard 02/01/2006 at 20:19

    Мегаломан.. не многу, колку толку 🙂

  2. dexter 04/01/2006 at 10:56

    :)))

  3. Darko156 04/01/2006 at 17:11

    Абе јас ставив по многу од се и сешто, па кој што сака и кокку сака нека си земе

Comments are closed.