Хронологија на македонската
блог заедница

Едно големо браво за Филип и за сите кои му помогнаа да ја постави првичната верзија на хронологијата на македонската блог заедница или блогосфера.

Пионерски и неопходен потег, слободно послужете се, придонесете и покажете ја на другите.

Хронологија

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.