Media & Marketing Blog

Што е поважно содржината или линковите??

5W Media-Mingon Cafe префрлува само мал дел од една дискусија на интересна тема. За жал оригиналната дискусија е на француски јазик на блогот на Francis Pisani’s blog TRANSNETS

Во овој пост тој пишува за Печат без Гутенберг, книгата на Bruno Patino (издавач на Le Monde’s website)и Jean-François Fogel (journalist). Тој ги цитира нив:

Information on the Internet is less important that the links that help to find it?

Личен став??

2 коментари на “Што е поважно содржината или линковите??”

  1. Jovan

    Креаторот на идејата за веб логови (блогови) го конципирал целиот систем како јавен букмарк. Значи целата работа е тргната од линковите. Каде стигна е друг муабет.

  2. Darko156

    Јован овде малку си се ограничил само на блоговите, а прашањето е поопшто, но во секој случај се сложувам. Јорн Бергер сеуште прави список на линкови, но се надевам дека ј апроследи и неговата реакција на денесшното перцепирање на блоговите. Мене лично таа тема ме фасцинираше. Претходен пост

Коментарите се затворени.