СителТјуб

Предноста и користа на новите медиуми, и на новите комуникациски канали полека но сигурно почнуваат да ја ценат и практикуваат и нашите локални медиуми. Пред само една недела Сител ТВ направиле канал на YouTube, а на 31 ставиле две извонредни видеа со гафови од локалната сцена. Видеово одело на 31 Декември на вести, но благодарение на YouTube во изминативе 4 дена истите (таму се две) ги виделе по 3.000 луѓе, верувам дека оваа бројка ќе расте следниве денови.

Јас видеава ги најдов на Кајгана, а нив им ги кажале од Сител. Уживајте има одлични згоди и незгоди. Мој фаворит: жената што моча под дрво 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments СителТјуб

  1. nylon stockings vide 21/11/2012 at 05:39

    I think your blog is pretty great, i found it from a good mate of mine from Thailand

Comments are closed.