2013-та на социјалните медиуми

Некаде на средина на декември Steven Van Belleghem, белгиецот кој зборуваше на локалниот Social Media Day еднодневен комерцијален настан во 2011, објави видео кое го прикажува најважните моменти кои беа актуелни на социјалните медиуми ширум светот.

Има во видеото некои интересни моменти кои мене ми беа нови, а ако сакаш повеќе детали појди на неговиот пост и прочитај за секој дел од видеото подетално: This was 2013 on social media

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.