Локален YouTube

Случајно денес забележав дека сме имале локален видео сервис по кројот на YouTube. Видео за забава.

Се обидов два пати да поставам видео клип, но не ми успеа, и се откажав. Побарав да видам кои се условите за користење, не успеав да ги најдам бидејќи сеуште нема. Ама гледам не некои им успеало да постават видео клипови. Имаат и код за вградување па 3…2….1…

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Локален YouTube

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:40

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Локален YouTube | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.