Identity 2.0 – Dick Hardt

Супер е видеово, ама не успеав веднаш да создадам позитивна слика за човекот, затоа што отидов на неговиот блог Identity 2.0 и водов дека потпишал договор да работи за Microsoft 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Identity 2.0 – Dick Hardt

 1. Новица 06/01/2009 at 17:09

  Хе! Ова е стварно класика видео. Го пуштавме на раните изданија на СподелиКино пред 3 години.

  Зошто Микрософт ти ја руши позитивната слика? Колку читнав, и Дана Бојд отишла таму да работи на некое истражување. Може да биде и интересно.

 2. Darko Buldioski 06/01/2009 at 17:35

  Ништо посебно, туку дека во презентацијата беше скептик кон нив и јас одма после тоа го прочитав ова новово.

  🙂

 3. sead93 06/01/2009 at 18:29

  Супер видео, иако мене ми беше тешко да го следам заради брзиот ритам на презентацијата.

Comments are closed.