Three Papers Publish 10-Year-Old Online Story

Не можам да се сетам, но мислам дека еден ваков сличен пример имаше и во нашите весници пред извесно време. Ако некој се сеќава нека го стави во коментар!!

According to a posting yesterday in the blog Regret the Error, three newspapers recently lifted, failed to verify, and posted as news a humorous brief originally written a decade ago by Randy Cassingham in his online newsletter This Is True. …повеќе

Извор: Е-Media Tidbits

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.