Ако социјалните медиуми беа уредник, ова ќе беа топ вестите во 2011 [инфографик]

Ако добро гледам инфографиков е направен врз основа на статистика за Америка, а не за целиот свет, што малку ме става со помирна совест. Не заради друго, туку заради паралелата со статистиката за најсподелувани вести кои ја извадија самите Facebook на пример :). Како и да е, според стастиката главни настани во 2011 биле они кои ги вклучуваат Бионсе, Џастин Бибер и Чарли Шин. Погледнете.

2011 in review infographic

Source: http://frugaldad.com

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Ако социјалните медиуми беа уредник, ова ќе беа топ вестите во 2011 [инфографик]

Comments are closed.