Nissan – The Briefcase

Веќе некое време сите трубиме за интегриран маркетинг и интегрирани кампањи… Ние зборуваме ама пазарот тешко се поместува. Се обидуваме колку што можеме, не е дека не ни успева, ама како и секоја промена не оди глатко.

Механиката е веќе видена, ама егзекуцијата на Nissan многу ми се допадна. И покрај малото претерување со филмската брканица по улици… кампањава вреди да се погледне и да се учи од неа.

Еве го видеото и незаборавај да кликнеш на крај на линкот, инаку ништо нема да ти биде јасно 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.