Новини во полето на Citizen journalism

Center for Citizen Media, is a new initiative aimed at helping to enable and encourage grassroots media, especially citizen journalism, at every level.The Center is jointly affiliated with the University of California, Berkeley’s Graduate School of Journalism and the Berkman Center for Internet & Society at Harvard University Law School.

The center’s founder and director is Dan Gillmor, author of We the Media: Grassroots Journalism by the People, for the People (2004, O’Reilly Media).

Имаше многу рекации зошто таткото на CitJ се одлучи за ваков потег. Но за да видите колку е сериозен само погледнте ја листата на Одборот на советници на оваа непрофитна организација

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.