“Politika” od 1904. do 1941. достапна на интернет

Здравје еден ден и ние во Македонија ќе можеме да се пофалиме со еден ваков паметен потег. Само за жал не знам кога точно тоа ќе биде. Ај да не бидам досаден.

Народнта билбиотека на Србија и бесплатно на интренет овозможи пристап до скенираната архива на старите броеви на дневниот весник Политика.

Не изгледа којзнае колку квалитетно дизајнот, но функционалноста е одлична, а за вакви работи тоа е и најважно. Овде може да разгледате што се пишувало кога ние нашите попстари роднини биле млади.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.