Линкови за денес (10 Јануари 2007)

Ќе започнам (по урнек на некои блогери) да постирам од време на време само линкови кои мислам дека заслужуваат да бидат прочитани, барем од дел од вас 🙂

Доста е за денес, до некоја следна прилика.