Media & Marketing Blog

Променете го аголот..

.. од кои ги следите настаните низ светот.

Притоа не е доволно само да го смените каналот на вашиот ТВ приемник или да го отворите другиот весник на масата.

photoreporters

Тоа не е доволно.

Via: innovation in newspapers, jurnalismonline.ro

3 коментари на “Променете го аголот..”

  1. GoodBytes

    Како бе не е доволно да го смениш каналот на ТВ? Сврти од Канал 5 на Discovery, која разлика! 🙂

  2. Bi

    Не баш поврзано, или можеби да?…

    Повелете вечер во ЕТФА да, и една петиција за телевизирање на смоговците од вселената :))И фала на Дарко за филмчето, ми го направи денот….

Коментарите се затворени.