Променете го аголот..

.. од кои ги следите настаните низ светот.

Притоа не е доволно само да го смените каналот на вашиот ТВ приемник или да го отворите другиот весник на масата.

photoreporters

Тоа не е доволно.

Via: innovation in newspapers, jurnalismonline.ro

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Променете го аголот..

  1. GoodBytes 14/01/2007 at 05:37

    Како бе не е доволно да го смениш каналот на ТВ? Сврти од Канал 5 на Discovery, која разлика! :-)

  2. Pingback: Bi

  3. melbourne airport sh 21/11/2012 at 06:31

    Depend on the rabbit's foot if you will, but remember it didn't work for the rabbit.-R. E. Shay

Comments are closed.