Скромно весниче

Во моментите кога се решава дали Време и Форум+ ќе ги прошират своите блог рубрики на уште по една страна, сосема неочекувано Холанѓаните не престигнуваат.

Тотално од зад грб тие се решаваат да направат цел весник со избор од блог-постови. И ни помалку ни повеќе туку ќе го печатат во само 30.000 примероци. Како за почеток.

The makers of Dutch webpage startlog.nl, a page with links to hundreds of weblogs, are set to launch a new print newspaper next month which will carry a selection of stories from Dutch weblogs. …повеќе

Извор: EditorsWeblog

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.