Новите медиуми се корисни!!!

Многу често се наоѓам(е) во ситуација кога на луѓето им објаснувам каде се предностите на дигиталните медиуми, колку информации можат да се извлечат од нив, колку (мини) истражувања може да се направат итн.

Исто така сум се нашол во ситуација кога морам со раце и со нозе да објаснувам зошто Најди е добар и по што се разликува од другите.

ЗАТОА еве им на сите кој не ја осетиле моќта на новиве медиуми еден линк каде администраторот на Најди, во соработка со Метаморфозис сумирале резултати во неколку категории . Станува збор за употребуваност на зборови во неколку МК медиуми

Едно вакво слично истражување Најди објави во Април минатата година. Подетално за него прочитајте во претходниот пост

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.