Media & Marketing Blog

Ни помина редот

Толку од нашето чудо со целосна покриеност. Деновиве се јавив во Он.нет за да ми кажат кога и како можам да се приклучам, оттаму добив одговор дека мојата населба е покриена, сега ми останува само да ја најдам и испробам мрежата

Туку мене муабетот ми беше дека кај BBC веќе не сме најтазе настан. Тие вчера објавија вест дека Северна Ирска станал првиот регион во европа кој бил комплетно покриен со брз интернет.

Northern Ireland has become the first region in Europe to have 100% access to high speed internet, according to the government. …повеќе

Извор: BBC News

4 коментари на “Ни помина редот”

 1. Anonymous

  Има некои типци што шетале по Скопје со лаптопи и не испаднало баш целосно покриено…

  Веројатно е попокриено во „провинција“, односно, надвор до главниот град, кај што има помалку луѓе кои се способни да платат за интернет.

 2. Марија

  BBC не мразат и затоа не тргнале од најтазе вестите. 🙂 Инаку, ние сме првите што се целосно покриени. Ако не со друго, со магла. 🙂

 3. Anonymous

  pokrieni sme 100%. Toa e fakt. Najdete antena, zastanete so notebook pored nea i ke vidite deka sme pokrieni. E, a vie sakate doma da imate wireless. Ne be batka na krov ke se kacis i od tamu ke surfas

 4. Darko156

  колку за информација. Навистина мојот стан гледа на лоша страна ама од мрежа ни ал ни абер.

  Ај во некои подобри времиња можеби ќе имам среќа

Коментарите се затворени.