„Време“ и „Шпиц“ само на интернет

Ико во коментар на претходниот пост (демек) ме провоцира да пишам нешто за отсуството на Време и Шпиц на трафиките.

А и немам некој став, виша полита е тоа :), замрсени сметки, љубов и омраза, се надевам дека еден ден ќе има документарец на дискавери или сапуница на А1 па ќе ни се разјасни целава ситуација 🙂

А во меѓувреме би сакал само да го поздравам секогаш оптимистот Развигор кој додаде нов аспект на овој настан.

Од денес дневните весници „Време“ и „Шпиц“ ќе излегуваат само на интернет.

…Но и откако ќе најдат друга печатница, тие сепак ќе влезат останат во историјата како прв македонски весник кој барем во еден период преминал од хартија на интернет. …Развигор

За да биде прикаската поголема Дневник излезе со инфомација дека Чом си оди од А1.

Во прилог линкови со изворните инфомации: Време, Макфакс, Дневник, A1

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments „Време“ и „Шпиц“ само на интернет

  1. Jeton 17/01/2007 at 19:32

    Некогаш во лоши случки има и нешто добро.

    Но не сум толку сигурен дека Време и Шпиц се среќни со овој епитет „Единствени Online Весници во МК„ 🙂

  2. melbourne airport sh 21/11/2012 at 05:50

    Sow corn in clay, and plant vines in sand. – Spanish Proverb

Comments are closed.