Медиум со најголем придонес за развој на граѓанското општество

Отворена покана, барем јас така ја сфатив

На 18 јануари 2007 со почеток во 19:00 часот, Македонскиот институт за медиуми (МИМ) во просториите на Културниот центар “Мала станица” ќе ја одржи првата церемонија на доделување на Годишната медиумска награда на цивилното општество, која му се доделува на медиумот кој во 2006 година го дал најголемиот придонес за зајакнувањето на граѓанското општество во Македонија.

Поканата во pdf 100KB

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Медиум со најголем придонес за развој на граѓанското општество

  1. Iko 19/01/2007 at 13:20

    И?

    Кој ја доби наградата?! (се некако си мислам дека Време или Шпиц ја добиле :))

Comments are closed.