Зошто тој има блог?

Пред неколку дена го најавив неговиот блог, а денес веќе ги има првите постови, и како што е редот прво следува едно искрено добредојде и една длабока исповед.

Но оваа исповед на авторот на MEDIASHIFT Mark Glaser, не е обична исповед туку е исповед на човек кој со години пишува за блоговите а дури сега за прв пат пишува еден.

Навистина одличен вовед во суштината на блогирањето, во суштината на новите медиуми. Одвоите 5-6 минути и прочитајте. Why do I blog?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.