ONLINE/OFFLINE фестивал

Јас сефте дојдов до ова информација, а колку што гледам денес е објавена на Плагиј.ат

Двата македонски портали за култура,culture.in.mk и plagij.at, со поддршка од Про Хелвеција, го создадоа фестивалот ONLINE/OFFLINE кој месецов ќе го доживее своето прво издание.

22 јануари ( четврток) во Точка

18:00 – Дебора Хустиќ (lomodeedee) од Загреб, ќе одржи работилница за блогирање особено насочена кон уметниците.

# 19:00 – Дебата со тема – Online? Offline? – Каде е културата, каде се посетителите? На глас ќе размислуваат www.culture.in.mk, plagij.at, on.net.mk, idividi.com.mk…

Јас дефинитивно ќе одам 🙂

Update: По препорака на Василка, еве го и линот кон настанов на Facebook

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment ONLINE/OFFLINE фестивал

  1. melbourne airport sh 21/11/2012 at 04:36

    Yo mama is so fat that when she went bunggie jumping in a yellow dress, everyone was screaming the suns falling!

Comments are closed.