Feed Factory

BBC решиле да ја “поедностават” целата филозофија околу RSS надополнувањата и токму затоа напарвиле цел портал (Feed Factory) каде може да се запознаете со поимот и можностите на овој систем, но и да ги пронајдете соодветните BBC надополнувања кои ви требаат.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.