Naked Conversations

Блог за книга за блогови

Звучи збунувачки нели? Ама не е ниту прв ниту ќе биде последен. Книгата се вика:

Naked Conversations :
How Blogs are Changing the Way Businesses Talk with Customers

Интересен пристап, и нормално логичен начин за нејзина презентација. Мене особено ми се допадна листата на линкови кои се спомнати во книгата (линк).Инаку како дополнување на тема бизнис блогови: јас оваа книга ја најдов преку еден “поголем” блог посветен на бизнис блогови а всушност директно поврзан со една серија на семинари и конференции наречена: Blog Business Summit

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.