#комкаст 33 – Една година Групер.мк

Се вративме од зимскиот сон со нова епизода од втората сезона на комуникации.нет подкасотот. Во оваа епизода скоро цел час ги прашувавме разни прашања Нина и Мартин од Групер. И покрај тоа што не очекувавме, тие одговорија на сите, беа фер и транспарентнии споделија многу бројки, статистики, искуства и совети за позитивни и негативни ситуации со кои се соочувале изминатата година.

Преслушај го подкастот, навистина има што да се научи од Вебспот, фирмата која стои за Групер.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.