Фраер, мачо и убавка – Видови на ликови во ТВ рекламите во МК

Во контекст на иницираната дебата за рекламите на домашен терен (Развигор) еве уште еден прилог на таа тема на блогов кој веројатно и повеќе ќе се осврнува на оваа тематика и на оваа динамична комуникациска сфера, во иднина.

Станува збор за истражување на тема “Видови на ликови во ТВ рекламите во МК” (PDF 300k) сработена во почетокот на 2005.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.