Отворен изборот за официјални блогери на Spark.me 2016

Оваа година Spark.me се одржува на 28 и 29 мај, секако во Бечичи, т.е Будва. Како и минатите неколку годни ние нема да го испуштиме најдобриот регионален настан во сферата на маркетингот, менаџментот и стартап културата.

Неодмана организацискиот тим објави и официјален конкурс преку кој ќе може доколку активно креирате (квалитетна) содржина на интернет да се вклучите на настанот како официјален блогер. Велат се што треба да направите е да објавите содржина (може да е текст, аудио или видео) на тема: зошто сакам да учествувам на Spark.me конференцијата. Обајавете ја каде обично го правите тоа (блог, подкаст, влог или сл.) вклучете го хаштагот #SparkMe и пријавете го линкот во формата на оваа страница: Become an Official Spark.me Blogger

sparkMe

Списокот на избрани блогери ќе биде објавен на 15 март. Секој од избраните официјални блогери ќе добие бесплатна влезница за конференцијата, сместување за период од 4 дена како и вклучување во легендарната Spark.me тура со брод по смата конференција. Обврските на секој избран блогер е да објави најмалку две објави (блог постови, подкасти или влог епизоди) на тема Spark.me до 15 мај, една објава за време на самата конференција и една по завршување на истата.

Доколку не знаеш што е Spark.me еве еден краток опис и за самата конференција:
Spakr.me е конференција која на едно место ги собира лидерите од бизнис светот, светот на технологјата, иновациите, маркетингот, тартаптите и луѓето желни за знаење. Организатор е doMEn компанијата која стои за .ME интернет доменот. Целта на самата конференција е да ја поттикне креатвноста на учесниците, да им овозможи унапредување на своето знаење и да им помогне да напредуваат во својата работа.

Патем, веќе се најавени дел од годнешните говорници, деталите се достапни на официјалниот сајт, се разбира: Spark.me

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.