Трибина за законот за радиодифузија

Законот за радиодифузија дејност и неговата имплементација, е тема на дводневната трибина што денеска ќе започне во Скопје во организација на Асоцијацијата на приватни електронски медиуми на Македонија (APEMM)

Извор: Макфакс