Анкети, анкети, анкети…

А1 објави резултати од анкетата која ја спровел ИРИ. Покрај рејтингот на политичките партии (кои не ме интересираат) во поднасловот на веста А1 спомнува некоја оценка за медиумите, но подолу во текстот и во табелите нема детали.

Медиумите се тие што ја добија највисоката оценка:3,2 …повеќе

Мене ми останува да ја следам страницата на ИРИ и да чекам да ги објават резултатите од целото истражување 🙂

Извор: А1

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Анкети, анкети, анкети…

  1. Anonymous 21/04/2010 at 14:05

    не замарај!

Comments are closed.