#комкаст 55 – Онлајн видео – со Ели Пешева и Борјан Јовановски

podcast-online-video

Ни дојде како идеја минатата епизода и супер се поклопи. Гостите кои ги поканивме прифатија да дојдат и снимивме одличен подкаст. Гости ни беа Ели Пешева (@peseva) и Борјан Јовановски (@BorjanJovanovsk). Поводот за нивното гостувањенивните нови проекти: Зебра Онлјан и Нова два онлјан концепти кои во сржта го имаат видеото и дебатата.

Слушнете како нашите ТВ јунаци запливуваат посериозно во онлајн водите. Како се снаоѓаат таму, кои се плановите за развој и како ги вклучуваат активните онлајн корисници во своите концепти.

podcast-borjan-eli

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 55 – Онлајн видео – со Ели Пешева и Борјан Јовановски

  1. Pece 01/02/2013 at 15:31

    Бизнисмените уште неможат да препознаат бизнис во јабуки.. хахаха, многу точно вистинито…

Comments are closed.