Трибина за законот за радиодифузија

Законот за радиодифузија дејност и неговата имплементација, е тема на дводневната трибина што денеска ќе започне во Скопје во организација на Асоцијацијата на приватни електронски медиуми на Македонија (APEMM)

Извор: Макфакс

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.