Online Media 101

Stephen Davies убаво си пишал, релативно е тешко на човек кој не е добро упатен во новите интернет канали на комуникација да му објасниш брзо и едноставно како функционира овој свет. Но затоа постојат убаво смислени видео клипови создадени да ја олеснат оваа работа, но и да испромовираат некоја компанија, зашто за разлика од нас, нив не ги мрзело да седнат и да смислат нешто едноставно.


The Online Media from RealWire on Vimeo.

Во повеќе формати видеово може да го симнете од сајтот на креаторите: RealWire

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.