Типс енд трикс

На што не учи следниов пример?

Огромен интерес за обуката за Опен офис – од странство
Развигор

Не може да се излезе на крај со локалниве медиуми, кај нив не функционираат вообичаените стандарди за објава на информација. Или воопшто не можат да сфатат што е тоа Опен Офис ОпенОфис.орг или не се потегнале правите врски за да биде објавена веста. Со други зборови, за нова година Метаморфозис не направиле пригоден материјал и не им го поделиле на локално засегнатите новинари, се разбиран на пригодно (богато) организираниоткоктел.

Како и да е, доколку имате искуство за некој поуспешен начин како може да ве објават во медиум, слободно пишете. верувам на мене а ина останатите читатели ќе им биде од корист за во иднина.

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Типс енд трикс

  1. Новица 04/02/2007 at 21:14

    Принципиепна забелешка: апликацијата се вика ОпенОфис.орг. Намерно е така заради прашања поврзани со trademakr и сл.

  2. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:05

    Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Типс енд трикс | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.