Media & Marketing Blog

Многу весници на една страна

Навистина човек не може да претпостави како некои луѓе се обидуваат да заработат. Некојси ветеран во ИТ индустријата со име Lee Jones дошол до констатација дека онлајн изданијата на весниците не се рекламираат доволно и направил една интернет страница каде тие ќе можат да си купат квадратчиња и да си го рекламираат својот весник. www.world-wide-newspapers.com е адресата на овој сервисна страница.

Lee Jones, вели: “world-wide-newspapers.com … provides a unique way of surfing the web for news sites without having to trawl through long lists … The site has already generated significant interest, and I expect the home page display to populate rapidly over the coming weeks.”

Извор: еMediaWire

2 коментари на “Многу весници на една страна”

  1. Darko156

    Знам, ама на која да му7 текне на време 🙂

Коментарите се затворени.