Многу весници на една страна

Навистина човек не може да претпостави како некои луѓе се обидуваат да заработат. Некојси ветеран во ИТ индустријата со име Lee Jones дошол до констатација дека онлајн изданијата на весниците не се рекламираат доволно и направил една интернет страница каде тие ќе можат да си купат квадратчиња и да си го рекламираат својот весник. www.world-wide-newspapers.com е адресата на овој сервисна страница.

Lee Jones, вели: “world-wide-newspapers.com … provides a unique way of surfing the web for news sites without having to trawl through long lists … The site has already generated significant interest, and I expect the home page display to populate rapidly over the coming weeks.”

Извор: еMediaWire

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Многу весници на една страна

  1. Anonymous 09/02/2006 at 13:35

    Дарко вакво нешто слично со закупување на рекламен простор со квадратчиња има и кај нас на http://www.sitewebstrani.com.mk
    Поздрав. 🙂

  2. Darko156 09/02/2006 at 14:38

    Знам, ама на која да му7 текне на време 🙂

Comments are closed.