Web 2.0 – кој што користи?

Гледам планетарциве се „исповедале” кој што сервис користи. И нормално секогаш кога разгледуваш нечија туѓа листа среќаваш нови сервиси кои може ќе ти се допаднат.

Затоа погледнете што користат: Иван, Стојанче, Новица

Еве и јас да им се придружам:

GMail,
Del.icio.us,
Digg (ретко),
NowPublic (не многу често),
Technorati,
Bloglines,
YouTube,
CrazyEgg,
Flickr,
Last.fm (понекогаш)
и евентуално уште некое ако сум заборавил :)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Web 2.0 – кој што користи?

  1. melbourne airport 21/11/2012 at 05:26

    Doctor I think I'm a snail. Don't worry we'll soon have you out of your shell!

Comments are closed.