Совршено прашање за анкета

Деновиев симнав неколку епизоди од Screenwipe и во првата најдов еден супер мал дел во кој има една супер прашање.

И бидејќи видов во еден коментар на (денес) жешкиот пост кој вели дека блоговите треба да се гласот на јавноста, а знам дека голем дел од читателите на блогов се блогери па еве го прашање и да видам како би одговорил секој од вас.

Какво е чувството да се биде дел од јавноста?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Совршено прашање за анкета

  1. sead93 08/02/2008 at 23:54

    Извонредна досетка. Да се стави поединецот, кој секако е дел од јавноста, директно конфронтиран со тоа колку е свесен каков дел од јавноста е.

Comments are closed.