Мене оваа вест комплетно ме одминала, така да сега го испрочитав текстот со задоволство :). Него она се фокусираш е интересна работа – секако дека ваков „говор“ на Џобс (straight from the horse's mouth 🙂 има поголем ефект отколку прераскажано од некој новинар. Битно за opinion steering. Ама битен фактор тука е и фреквенцијата – што поретко, тоа послатко :).