Future of news, media, technology, society

Доколку ве интересира што имаат да кажат некои битни фацки за иднината на медиумите, веститe, технологиајта, општеството и се што се наоѓа помеѓу нив, како добра референца може да послужи блогот на WeMediaForum.

We Media ForumГодишна конференција која ја организира IFocus ова година се случува во Мајами а во фокус ги има онлајн заедниците. Токму на главната тема EditorsWeblog имаат наревено добар осврт: WeMedia Forum: “online communities are real”

Technorati Tags: , , , , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.